Godkjenner du våre cookies?

For å få besøkstatistikk vil vi bruke informasjonskapsler (cookies) som lagres i nettleseren din. Se personvernerklæringen vår for mer informasjon.

ok?

Kjøpsvilkår

 1. Parter

Selger
Mpluss IT AS

Skogveien 2, 1433 Ås
Telefon: +047 99 15 28 93
Org.nr: 912 979 253 MVA

Kjøper
Den juridiske personen/skolen/kommunen som er registrert som kjøper av produktet.

 1. Produktet
  Produktet er en lisens som gir tilgang til å benytte programmet Kompetansia i en tidsavgrenset periode.

Skolelisens
En skolelisens registreres i skolens navn. En skolelisens gir alle pedagogiske ansatte rett til ubegrenset bruk av M+ på skolen og hjemme.

Kommunelisens
En skolelisens registreres i kommunens navn. En kommunelisens gir alle kommunale skoler rett til bruk av Kompetansia som om de hadde en skolelisens.

Overlappende lisenser
- Kjøper av personlig lisens er selv ansvarlig for å undersøke om skolen eller kommunen allerede har lisens på Kompetansia.

- Etter at angrefristen har løpt ut, gis det ingen refusjon ved overlappende lisens. Unntak kan gjøres etter avtale, ved oppgradering fra personlig lisens til skolelisens.

 1. Teknisk kravspesifikasjon

Krav til datamaskin/nettbrett
Kompetansia skal på lanseringstidpunktet kunne fungere på enhver fungerende og oppdaterte iPad. Etterhvert skal Kompetansia også kunne kjøres på Chromebook eller datamaskin som kan kjøre oppdaterte versjoner av vanlige nettlesere som Firefox, Chrome og Opera.

Er man i tvil kan man teste ut Kompetansia før kjøp av lisens.

 1. Betaling og abonnement

Sikkerhet ved betaling med kort
Når du handler hos oss blir betalingen behandlet av DIBS, som er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og MasterCard. Med DIBS har man de samme garantier og den samme trygghet som i den fysiske verden. Det er ingen oppbevaring av kortnummer i nettbutikken. Alt foregår online, med direkte autorisasjon av kjøper og selger. Betalingssidene er sikret med SSL og alle kortdetaljer er kryptert. Av sikkerhetsmessige grunner lagrer Mpluss IT ikke ditt kreditkortnummer. Sikkerhet er noe vi tar svært alvorlig. Det er like sikkert å handle med kort hos Mpluss IT som i en hvilken som helst butikk eller restaurant.

Betaling for personlig lisens betales med Visa eller MasterCard.

Ved bestilling av skolelisens og kommunelisens får man et abonnement. Abonnementet betales forskuddsvis en gang i året. Det kan sies opp når som helst, men man får ikke refundert det man allerede har betalt.

Ved betaling av abonnementet vil skolen eller kommunen få tilsendt regning/faktura pr e-post eller vanlig post. Betalingsfristen er 21 dager fra utsendelse.

 1. Leveringstid
  Ved betaling med kort sendes lisenskoden pr e-post umiddelbart etter at betalingen er fullført. Ved bestilling sendes det ut lisensinfo umiddelbart etter at bestillingen er fullført – og du kan ta i bruk M+ med det samme.
 2. Angrerett
  Ved forbrukerkjøp gjelder bestemmelser i "Lov om opplysningsplikt og angrerett m.v. ved fjernsalg og salg utenfor fast utsalgssted (angrerettloven) ".
  Ønske om bruk av angreretten skal meldes skriftlig/på e-post til Mpluss IT ikke senere enn 14 dager etter at lisensen er mottatt (14 dager etter bestillingsdato).
 3. Forbehold om feil
  Vi tar forbehold om eventuelle feil i Kompetansia. Tekniske feil som har betydning for Kompetansia sine funksjoner bes meldes til Mpluss IT. De vil bli forsøkt rettet opp så fort som mulig.
 4. Support
  Innehavere av lisenser og rettmessige brukere har krav på support via web-skjema, e-post eller telefon. Respons vil vanligvis bli gitt samme dag, maksimalt etter 2 dager unntatt i skolens ferier (følger skoleruten for Akershus, Norge).
 5. Kopiering

Kopiering av skjermbilder fra Kompetansia
Det er tillatt å kopiere fra Kompetansia for bruk på websider o.l. i ikke kommersiell hensikt. Dette under forutsetning av at det henvises til www.kompetansia.no.

Kopiering av utskrifter
Utskrifter kan kopieres fritt, men utskrifter som er merket med lisensinnehavers navn skal bare benyttes til denne personens/institusjonens barn/elever.

 1. Tvister
  Ved eventuelle tvister vil vi prøve å løse dem partene i mellom. Hvis dette ikke går, kan saken bringes inn for Forbrukerrådet. Tvister skal følge norsk lov.
 2. Bekreftelse
  Ved å gjennomføre bestillingen bekrefter kjøper at kjøpsbetingelsene er godkjent.